1) Special: Tea Tree synergie SPRAY; antivirale blend voor op de huid en in de ruimte

7.70 incl. BTW

Deze uitgebalanceerde combinatie van Geranium*, Lavendel* en Tea tree* is antiviraal, antibacterieel en schimmeldodend. De blend kan direct op de huid aangebracht worden, en is daarmee zeer geschikt ook om de handen te ontsmetten.

* Alle oliën die wij inkopen zijn biologisch gecertificeerd. Echter heeft From essence To essence zelf (nog) geen Skal bio-certificering.

Verkrijgbaar in spray. Informeer ons naar de prijs en mogelijkheden.

Onderstaand vind je verdere informatie

30 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Tea Tree Synergie SPRAY is bewust samengesteld met het oog op de huidige crisis door het Corona virus. Deze uitgebalanceerde combinatie van Geranium*, Lavendel* en Tea tree* is antiviraal, antibacterieel en schimmeldodend. De blend kan direct op de huid aangebracht worden, en is daarmee zeer geschikt ook om de handen te ontsmetten. Vandaar dat deze synergie niet in de standaard flesjes te krijgen is, maar in spray. Zeer praktisch in gebruik!

Tea tree is de meest antivirale etherische olie, maar heeft een zeer intense geur. De uitgebalanceerde combinatie met Geranium en Lavendel zorgt voor harmonisering van zowel de werking van de synergie alsook van de geur.

  • * Alle oliën die wij inkopen zijn biologisch gecertificeerd. Echter heeft From essence To essence zelf (nog) geen Skal bio-certificering.
  • Onze oliën zijn puur natuur (niet verdund of synthetisch), en dus heel krachtig. Wees daarom voorzichtig met gebruik ervan bij (jonge) kinderen.

Verkrijgbaar in spray. Informeer ons naar de prijs en mogelijkheden.
Tea Tree Synergie is op onze website ook in pure olie te krijgen in 10ml en 20ml flesjes (met druppelaar)

Let op! Etherische olie valt onder zelfzorg. Ieder lichaam reageert anders. Luister dus goed naar je lijf, kijk wat de olie doet. Gebruik je medicijnen? Overleg dan eerst met je arts.
Lees ook de disclaimer op deze website

Extra informatie

Tea tree synergie

Tea tree – Melaleuca alternifolia
Geranium – Pelargonium graveolens x asperum
Lavendel – Lavandula angustifolia
Geranium hydrolaat

Bevat ook alcohol!

50 ml

Inhoud: 50 ml
In handzame spray flacon. (lichtgewicht)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…